Winters bouwt duurzaam, circulair en biobased voor Boerderij Wolfslaar

maandag 26 maart 2018
 

We zijn trots op deze mooie en duurzame opdracht van de Gemeente Breda! Op het terrein van Boerderij Wolfslaar maken oude gebouwen plaats voor nieuwe. Deze nieuwe panden worden volledig van natuurlijke en eerder gebruikte materialen gemaakt. Zo worden kozijnen uit het Stadskantoor hergebruikt (circulair) en gaan we bouwen met roggestro van eigen teelt van de boerderij (biobased). Daarnaast komt er een helofytenfilter voor waterzuivering en een groen dak voor waterbuffering. Voor de stal en toiletten wordt straks regenwater gebruikt en tenslotte worden zonnepanelen en een warmtepomp geplaatst. Tijdens de bouw blijft de boerderij geopend voor publiek. 
Artist impression: Stroom Architecten Galder

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Certificaten

copyright © 2019 winters bouw & ontwikkeling | Website door internetbureau outpost11 | Privacy- en cookiestatement | Cookie Settings
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.