Krinkels wint prijs voor "beste bedrijfspand"

woensdag 11 april 2018
 

De BLAStprijs voor het beste bedrijfspand is gisteren uitgereikt aan Krinkels. De prijs is een initiatief van het Bredsase architectuurplatform BLASt, de gemeente Breda en de BNA Kring West-Brabant. Genomineerd waren Bond Park aan de Zuidelijke Rondweg (ontwerp EA Architects/uitvoering B&B Architecten), Cook & Boon aan de Mijkenbroek (Dedato ontwerpers en architecten) en het nieuwe hoofdkantoor van Krinkels aan de Princenhagelaan (Paul de Ruiter Architects en Buro Lubbers). Krinkels ging er met de prijs vandoor, ook al is het gebouw nog niet af. De jury: ,,In dit doordachte, integraal ontworpen project versterken het prachtige gebouw, met zijn glazen schil en groene daken, en de landschappelijke omgeving elkaar voorbeeldig." Winters bouw & ontwikkeling bouwt samen met TES Installatietechniek en Van Delft Groep aan dit prachtige project. Lees hier het hele artikel in het Algemeen Dagblad

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Certificaten

copyright © 2019 winters bouw & ontwikkeling | Website door internetbureau outpost11 | Privacy- en cookiestatement | Cookie Settings
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.