Tetrade I nieuw bedrijfsrestaurant geopend

woensdag 4 april 2018
 

In oktober 2017 verwerft Hinke Fongers Beheer het multi-tenant complex Tetrade I aan de Stadionstraat in Breda, en besluit het pand te verbouwen tot een modern kantoorgebouw met alle denkbare faciliteiten: een luxe bedrijfsrestaurant wat wordt gerund door Hutten Catering, een receptie met lounge gedeelte, een espressobar met barista en diverse vergaderzalen. Het team projectrealisatie van Winters bouw & ontwikkeling heeft de afgelopen maanden haar schouders gezet onder dit project en een prachtig resultaat opgeleverd; een absolute aanwinst voor dit bedrijventerrein. 

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Certificaten

copyright © 2019 winters bouw & ontwikkeling | Website door internetbureau outpost11 | Privacy- en cookiestatement | Cookie Settings
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.