Renovatie Luchtmachttoren Breda

maandag 7 mei 2018
 

Samen met TES Installatietechniek start Winters bouw & ontwikkeling deze maand aan de opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf voor een renovatie van het CLSK terrein (Commando LuchtStrijdKrachten) te Breda, beter bekend als de luchtmachttoren. Binnen deze opdracht worden o.a. de brandmeld- en ontruimingsinstallatie vervangen en een nieuw besturingssysteem voor de verlichting geïmplementeerd. Tevens worden de luchtbehandeling geoptimaliseerd, de systeemplafonds (gedeeltelijk) vervangen en de brandwerende doorvoeringen gecheckt zodat deze weer jaren mee kunnen. De komende maanden zijn wij gezamenlijk bezig dit op één na hoogste gebouw van Breda verdieping voor verdieping te renoveren.

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Certificaten

copyright © 2018 winters bouw & ontwikkeling | Website door internetbureau outpost11 | Privacy- en cookiestatement | Cookie Settings
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.