HandbikeBattle voor Revant Team ZeeBra

donderdag 3 mei 2018
 

Team ZeeBra van Revant gaat een uitdaging aan om fysiek en mentaal grenzen te verleggen! Op 14 juni 2018 nemen 6 handbikers deel aan de 6e editie van de HandbikeBattle in Kaunertal Oostenrijk. De HandbikeBattle is een sportieve handbikewedstrijd tussen handbiketeams van revalidatiecentra.  Winters bouw & ontwikkeling draagt team ZeeBra een warm hart toe en wenst alle deelnemers en begeleiders heel veel succes met de voorbereidingen. Wil je het team en hun prestaties volgen kijk dan op hun facebook pagina. Daar lees  je ook hoe trots ze zijn op Stichting de Bredase Singelloop die als Goede Doel 2018 heeft gekozen voor Revant en een bijdrage gaat leveren aan de aanschaf van één of meerdere handbikes. Op de foto drie enthousiaste handbikers; meer foto's volgen later.

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Certificaten

copyright © 2018 winters bouw & ontwikkeling | Website door internetbureau outpost11 | Privacy- en cookiestatement | Cookie Settings
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.