Winters feliciteert Arcadis met het winnen van de Healthy Urban Office Challenge 2018!

maandag 4 juni 2018
 

Arcadis in Amersfoort wint de Healthy Urban Office Challenge 2018 en mag zich vanaf nu een jaar lang het meest inspirerende project noemen als het gaat om groene, gezonde en slimme kantoren. Onder leiding van voorzitter Jaap van Rhijn beoordeelde de jury drie finalisten en keek daarbij vooral naar overall ambitie, integraliteit, innovativiteit, brede toepasbaarheid en de mate waarin het project anderen inspireert om hun kantoor te verduurzamen. De jury roemde de aanpak van Arcadis om de integraliteit doordat vanuit verschillende perspectieven en disciplines een integrale duurzaamheids- en gezondheidsambities is gerealiseerd. Winters bouw & ontwikkeling is trots dat zij voor Arcadis dit hoofdkantoor mocht verbouwen en herinrichten. Tijdens deze verbouwing van 8.000m2 konden  de 900 medewerkers doorwerken zonder overlast van de verbouwing. Kijk hier hoe dit ambitieuze project tot stand kwam. 

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.