G-STAR RAW winkel in Utrecht

woensdag 29 augustus 2018
 

Onlangs is de nieuwe G-STAR RAW winkel in Utrecht geopend. Voor deze winkel heeft Winters de bouwkundige werkzaamheden gerealiseerd. De uitvoering van het project vond plaats midden in het hart van winkelcentrum Hoog Catharijne wat 24/7 in gebruik is en waar dagelijks duizenden bezoekers langslopen. Overlast voor winkelend publiek hebben we tot een minimum beperkt, door onder andere 's avonds en 's nachts te werken. Ook logistiek was dit een uitdaging, omdat alle bouwmaterialen (buiten de winkeltijden) door de passage van het winkelcentrum moesten worden aangevoerd. Het resultaat is een prachtige, stoere G-STAR RAW winkel. 

 

 

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Certificaten

copyright © 2019 winters bouw & ontwikkeling | Website door internetbureau outpost11 | Privacy- en cookiestatement | Cookie Settings
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.