De Drie Linden feestelijk geopend

dinsdag 25 september 2018
 

De Prinsenbeekse sportaccommodatie De Drie Linden is zaterdagmiddag feestelijk geopend door wethouder Paul de Beer, verantwoordelijk voor het gemeentelijk vastgoed. Winters heeft de bouwkundige werkzaamheden mogen realiseren bij de renovatie van de accommodatie. Rob Hennekam (bestuursvoorzitter): "Wij zijn superblij met een beter, mooier en duurzamer gebouw. De verbouwing en de verduurzaming hebben alleen maar voordelen voor de gebruikers." Wij wensen De Drie Linden veel mooie evenementen en wedstrijden toe in hun vernieuwde pand. Lees hier het artikel in BN De Stem 

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Certificaten

copyright © 2019 winters bouw & ontwikkeling | Website door internetbureau outpost11 | Privacy- en cookiestatement | Cookie Settings
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.