Hoogste punt nieuwbouw Krinkels

woensdag 14 november 2018
 

Vrijdag 9 november werd het hoogste punt gevierd door het hijsen van de vlag door de directie van Krinkels samen de de directies van Winters, TES Installatietechniek en Van Delft Groep. Traditioneel ging dit samen met pannenbier en worstenbrood voor het bouwpersoneel en de medewerkers van Krinkels die voor dit evenement waren uitgenodigd. Wij zijn er trots op dat wij samen met onze bouwpartners het "beste bedrijfspand van Breda" mogen realiseren. 

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.