Vijfde editie Winters magazine verschenen

donderdag 14 maart 2019
 

De vijfde editie van Winters Magazine is zojuist verschenen. Ook deze uitgave staat weer vol met interessante interviews en positieve ervaringen van een aantal opdrachtgevers. Het zijn openhartige interviews over hun samenwerking met Winters bouw & ontwikkeling bij de realisatie van hun projecten. Wat zij vertellen helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren en iedere dag opnieuw het beste uit onszelf te halen. De gepubliceerde projecten zijn stuk voor stuk referenties waar wij met trots op terugkijken.

 

 

 

Trots zijn we ook op het feit dat Winters voor veel opdrachtgevers uit het magazine al meerdere projecten mocht realiseren. Onze klanten zien de kracht en de meerwaarde van een duurzame samenwerking met Winters waarbij het vergroten van klantwaarde en het structureel verlagen van de totale projectkosten voorop staan.

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Certificaten

copyright © 2019 winters bouw & ontwikkeling | Website door internetbureau outpost11 | Privacy- en cookiestatement | Cookie Settings
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.