Winters bouwt Generaal Maczek Memorial

dinsdag 23 april 2019
 

Vandaag verscheen het persbericht dat Winters bouw & ontwikkeling het Generaal Maczek Memorial aan de Ettensebaan in Breda gaat bouwen. Hiervoor hebben het bestuur van het Generaal Maczek Memorial en de directie van Winters bouw & ontwikkeling een aannemingsovereenkomst gesloten. "Wij zijn erg blij met deze Bredase bouwonderneming", zegt Willem Krzeszewski, voorzitter van het bestuur van het Generaal Maczek Memorial. "Als bestuur hebben wij er alle vertrouwen in om samen met Winters een mooi gebouw op te leveren." Winters is er bijzonder trots op dat we dit eerbetoon aan de bevrijders van onze stad mogen realiseren. Lees hier het hele persbericht. 

Met de bouw van een gedenkteken met expositieruimte willen de nakomelingen van de Poolse bevrijders de herinnering in ere houden. Bekijk dit item in de NOS nieuwsuitzending van 4 mei 2019: https://nos.nl/l/2283206

27-05-2019 BN De Stem: Bouw Generaal Maczek Memorial leeft ook in Polen.
27-05-2019 Omroep Brabant.

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.