Mijlpaal nieuwbouw Krinkels

donderdag 11 april 2019
 

Alweer een mijlpaal bij de nieuwbouw van het hoofdkantoor van Krinkels. Het prachtige ETFE luchtkussendak is geplaatst in het atrium. Dit cirkelvormig atrium vormt het kloppend hart van het gebouw en wordt gemarkeerd door een monumentale boom. Samen met onze bouwpartners TES Installatietechniek en Van Delft Groep zijn we op dit moment volop bezig met de afbouw. Klik hier voor een recent artikel uit een regionaal blad over Krinkels en dit bijzondere pand. 

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.