Nieuw hoofdkantoor Aartsen

woensdag 19 juni 2019
 

Na een intensief bouwproces heeft Winters het nieuwe, eigentijdse hoofdkantoor van Aartsen (voorheen: Aartsenfruit) opgeleverd. In verschillende fasen is het nieuwe hoofdkantoor gerealiseerd.  De naast gelegen oorspronkelijke boerderij is in oude glorie hersteld en heeft diverse functies gekregen. Zaterdag 15 juni is het nieuwe hoofdkantoor feestelijk geopend door de familie. Ter gelegenheid van deze mijlpaal in de geschiedenis van Aartsen verscheen een speciale editie van nonstopfresh.

 

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.