BUas Ocean gebouw opgeleverd

donderdag 18 juli 2019
 

Het voormalige gebouw H van Breda University of Applied Sciences is gerenoveerd tot Ocean gebouw. Winters heeft samen met haar bouwpartners Tes Installatietechniek en Van Delft Groep de afgelopen maanden hard gewerkt aan de realisatie van dit prachtige, nieuwe onderkomen voor de opleiding Leisure & Events. Vandaag vond de feestelijke oplevering plaats. Tijdens de toespraken werd waardering uitgesproken voor het hele team voor de geleverde topprestatie in een korte bouwtijd. Winters wenst alle studenten van BUas Leisure & Events veel succes in het nieuwe Ocean gebouw!

Video: Ontwerpbureau B&W (ontwerpers van het inrichtingsplan)
Foto: Thea van Sambeeck (Project Manager Campus)
en Arend de Boer (Winters) 

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.