Krinkels levensboom geplant

maandag 9 september 2019
 

Op vrijdag 6 september is tijdens een feestelijke bijeenkomst een levensboom geplant in het nieuwe hoofdkantoor van Krinkels  Breda. Om dit te doen moest het luchtkussendak er af en kon met een hijskraan de 50 jaar oude Thaise ficus in het kloppend hart van het gebouw worden geplaatst. Samen met de bouwpartners Tes Installatietechniek  en Van Delft Groep  werkt Winters bouw & ontwikkeling hier aan de laatste fase van dit prachtige project.

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.