Overeenkomst Nieuwbouw Kindcentrum De Berk

donderdag 25 juni 2020
 

Op 24 juni heeft Winters in de mooie Raadzaal van de Gemeente Loon op Zand in Kaatsheuvel de overeenkomst getekend voor de nieuwbouw van Kindcentrum De Berk in Kaatsheuvel. Na een uitstekend verlopen voorbereidingsperiode werd de overeenkomst getekend door de heren Donald van der Veen van Stichting Maatschappelijk Vastgoed en Michiel Stevens van Winters bouw & ontwikkeling in aanwezigheid van o.a. burgemeester Hanne van Aart en wethouder Gerard Bruijniks.

Na de bouwvak wordt gestart met de uitvoering, de oplevering staat gepland medio juli 2021. Met dank aan Stichting Maatschappelijk Vastgoed voor deze prachtige design & build opdracht. Het team van Winters ziet uit naar de realisatie van dit project samen met haar partners.

Impressie: Carree Architecten

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.