Woningen Bachmanhof nu in verkoop

woensdag 2 december 2020
 

Na zorgvuldige voorbereiding is het moment nu daar! Zaterdag 28 november zijn de 30 woningen van Bachmanhof in verkoop gegaan. In de driehoek Dreef, Esserstraat en Haagweg zal het plan gaan verrijzen. Winters bouw & ontwikkeling verzorgt zowel de ontwikkeling als de realisatie van dit prachtige project. Inschrijven voor een woning kan tot en met woensdag 9 december via www.bachmanhof.nl. Lees hier het persbericht.

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.