Winters is trotse sponsor van Breda Jazz Festival

dinsdag 11 mei 2021
 

Traditiegetrouw staat het Hemelvaartsweekend in Breda in het teken van het Jazz Festival. Uiteraard is een live versie op dit moment niet mogelijk, maar er is een prachtig digitaal programma samengesteld. Voor iedereen te volgen via Facebook, YouTube en BredaNU TV (Ziggo kanaal 40 of KPN kanaal 1308), vier dagen lang van 13 tot 23u livestreams, workshops en compilatie video's. Draag je net als Winters het Jazz Festival een warm hart toe kijk dan hier voor het complete online programma en geniet mee.

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.