Kindcentrum De Berk opgeleverd

maandag 14 juni 2021
 

Op 11 juni 2021 is kindcentrum De Berk te Kaatsheuvel opgeleverd aan een tevreden opdrachtgever. Een mooi gebouw met als eyecatcher de hoofdtrap bekleed met berken-multiplex. Over 4 weken volgt de oplevering van het terrein zodat de kinderen na de zomervakantie in een schitterend nieuw gebouw onderwijs kunnen gaan volgen. Complimenten aan het volledige bouwteam voor de prettige samenwerking en het mooie eindresultaat! 

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.