Overeenkomst herontwikkeling Klavers Jansen in Havenkwartier Breda

donderdag 17 juni 2021
 

17 juni 2021 is een heugelijke dag voor het Consortium Spoorzone Breda bestaande uit woningcorporatie Alwel en Winters bouw & ontwikkeling. De intensieve samenwerking met de Gemeente Breda heeft ertoe geleid dat op 17 juni de koop- en ontwikkelovereenkomst is getekend door wethouder Paul de Beer voor de herontwikkeling van de locatie Klavers Jansen in het Havenkwartier te Breda. De voormalige conservenfabriek Klavers Jansen zal worden omgevormd tot een dynamisch en eigenzinnig stadsdeel met zo'n 165 betaalbare woningen, commerciële ruimten en horeca- en theatervoorzieningen waar wonen, werken en recreëren een feest wordt. Lees hier het hele persbericht.

Benieuwd naar het stedenbouwkundig schetsplan van deze bijzondere en unieke plek? Bekijk de video en beleef dit nieuwe stadsdeel!

Foto v.l.n.r.: Karo van Dongen (Alwel), Michiel Stevens (Winters), Paul de Beer (wethouder)

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.