Timmerfestival

donderdag 16 september 2021
 

In de laatste week van de zomervakantie timmerden 130 kinderen naar hartenlust aan hun "mooiste huisje dat goed is voor het milieu en de natuur". Het Timmerfestival vond deze keer plaats op de locatie STEK in de Bredase wijk Belcrum. Met plezier heeft Winters het 3-daagse festijn mede mogelijk gemaakt door de levering van een flinke hoeveelheid resthout waarmee de droomhuisjes werden gerealiseerd. Van de organisatie ontvingen we dit bedankje. Zo te lezen is onze missie volledig geslaagd!

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.