BS De Berk officieel geopend

maandag 11 oktober 2021
 

In juni hebben Winters bouw & ontwikkeling en haar bouwpartners TES Installatietechniek en Van Delft Installatieprojecten, het nieuwe schoolgebouw De Berk in Kaatsheuvel opgeleverd. Na de zomervakantie is het energieneutrale en duurzame schoolgebouw in gebruik genomen en vorige week vond de feestelijke officiële opening plaats in het bijzijn van wethouders Gerard Bruijniks en Jan Brekelmans van de Gemeente Loon op Zand. Alle betrokken partijen kijken terug op een soepel verlopen ontwerp- & bouwproces en een succesvolle samenwerking. Met dank aan Stichting Maatschappelijk Vastgoed voor deze mooie engineer & build opdracht. Wij wensen het team en de kinderen van BS De Berk en Kinderopvang Midden-Brabant veel werk- en leerplezier in het nieuwe schoolgebouw.

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.