Nieuwbouw kantoor DRV opgeleverd

maandag 15 november 2021
 

Het Rithmeesterpark Breda is weer een stukje mooier geworden! Winters heeft hier het nieuwe kantoor voor DRV Accountants & Adviseurs ontwikkeld en gerealiseerd. Na een bouwtijd van 11 maanden is op 15 november 2021 het nieuwe kantoor opgeleverd tijdens een feestelijk moment. Wij danken alle betrokken partijen voor de samenwerking en wensen DRV Accountants & Adviseurs, Zantboer & Partners en Crossminds bv veel succes en werkplezier in hun nieuwe kantoor.

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.