Sponsoren Alphe d'HuZes bedankt!

Geachte sponsoren,

Na maanden van lichamelijke voorbereiding en het werven van sponsoren begon het Wintersteam op 3 juni aan een intensieve week op de Alpe d'Huez. Michel Gremmen, Philip van den Brink, Cees Heeren, Gert-Jan Wijnen, Ad van Meer, Mike Weijgers, Peter Schippers en Michiel Stevens waren klaar voor dé sportieve uitdaging.

De eerste dagen stonden in het teken van voorlichting, omgeving verkennen, voorbereiding en teamspirit. Op woensdag 6 juni was de grote dag. Het team, m.u.v. Peter Schippers, begon aan de tocht. Iedereen met zijn persoonlijke redenen om het gestelde doel te behalen. Alle deelnemers hebben dit op hun eigen manier beleefd. De Alpe d'HuZes is een bijzonder evenement met grote contrasten. Het ene moment is het een groot feest en het andere moment is het emotioneel en verdrietig. In de dagen voorafgaand aan de fietstocht zijn de mensen vooral vrolijk en in een feeststemming. Op de koersdagen en tijdens de beklimmingen wordt er veel gesproken over overleden dierbaren en de persoonlijke beweegredenen om mee te fietsen. Tevens hangen onderweg de vele posters, foto's en spandoeken om overledenen te herdenken. Op diverse plaatsen branden kaarsen. Een bijzondere ervaring!

Op donderdag 7 juni reed Peter Schippers de Alpe d'HuZes en de overige teamleden moedigden hem aan. Samen bereikte het Wintersteam 28 keer de top en hebben ze in totaal € 28.649,09 opgehaald voor het goede doel. Een sportieve, maar vooral ook een top prestatie, die mogelijk werd gemaakt door kleine en grote sponsorbijdragen.

Het was de bedoeling om al onze sponsoren persoonlijk te bedanken op onze wijnproeverij, maar in het kader van de huidige economische ontwikkelingen vinden wij het dit jaar niet gepast een wijnproeverij te organiseren. Dat neemt niet weg, dat wij bijzonder blij zijn met onze sponsoren. Wij willen u dan ook hartelijk danken voor uw steun en financiële bijdrage. Zonder u was dit niet mogelijk geweest!

Met vriendelijke groet,

Winters bouw & ontwikkeling
Wintersteam Alpe d'HuZes