Nieuwbouw dienstengebouw Bravis Ziekenhuis Roosendaal

vrijdag 4 november 2016
 

Van grasveld tot nieuwbouw.

De nieuwbouw 'Dienstengebouw II' behelsde de realisatie van de aanbouw van een nieuwe vleugel van twee bouwlagen aan de noordkant van het bestaande ziekenhuis, met op de begane grond kantoorruimten en op de eerste verdieping een Medisch Microbiologisch Lab (hierna MML). De verbouw van de bestaande keuken behelsde de realisatie van een aantal aanpassingen ten behoeve van het beoogde 'meals on weels concept. Alle werkzaamheden vonden plaats terwijl de reguliere ziekenhuisfuncties, inclusief keuken, ongestoord gecontinueerd werden.

De werkzaamheden in vogelvlucht.

 
 
 

Deel dit nieuws via onderstaande social kanalen

 
 
 

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele en statistische cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.