Creëren

Ontwikkelen, ontwerpen en bouwen is een intensief en complex proces. Ontwerp, besluitvorming, budget, regelgeving, planning, coördinatie... En ondertussen gaat het dagelijkse drukke leven gewoon door. Hoe creëert u de maximale klantwaarde voor uzelf en gaat u dat allemaal managen? Niet. Dat kunt u beter Winters voor u laten doen. In ons vindt u de partner die zich richt op het creëren van klantwaarde en u alle bouwzorgen uit handen neemt. We denken actief mee, verzorgen een soepel proces van ontwerp tot en met inrichting en realiseren uw project zoals het hoort: volgens afspraak en waar mogelijk boven verwachting. Lees hier wat onze klanten u over klantwaarde vertellen.

Klantwaarde

U wilt een ervaren bouwpartner. Het liefst een die gespecialiseerd is in uw type project. Die vindt u in Winters. We hebben ons als middelgrote, ontwikkelende bouwonderneming gespecialiseerd in diverse bouworganisatievormen, marktsectoren en werkvelden. Per project stellen wij het beste team van interne en externe specialisten samen. Met onze integrale aanpak zorgen wij voor efficiency, kostenbesparing en kwaliteit. En met een optimale balans tussen ontwerp, product, proces en prijs als resultaat. Ontdek hier onze expertises per marktsector en organisatievorm.

Expertises

Werkvelden

Nieuwbouw is heel wat anders dan onderhoud of renovatie. Net als inrichting of verduurzaming niet te vergelijken is met uitbreiding of transformatie. Winters is in álle werkvelden van de bouw actief en heeft oog voor de verschillen. We weten dat ieder werkveld andere vaardigheden vereist, passend bij de dynamiek, de afwerkingsgraad en de werkomgeving. Daarom koppelen we onze vakmensen aan werkvelden die bij hen passen. Zij krijgen er energie van en u profiteert van optimale kwaliteit.