Bouw & Service

Service- en onderhoudscontracten

Winters creëert niet alleen waardevolle plekken, we koesteren deze ook. Daarom bieden we een totaalpakket aan bouw- en ontwikkeldiensten aan. Service- en onderhoudsdiensten horen daar in onze ogen vanzelfsprekend bij. Zo kunt u ook tijdens de gebruiksfase van uw gebouw bij ons terecht. Het team Bouw & Service van Winters zorgt er graag voor dat uw gebouw in optimale staat blijft en voert aanpassingen door indien gewenst. 

Uw partner

Van een klemmende deur en een lekkende kraan tot de verbouwing, verduurzaming en het meerjarig onderhoud van een bestaand kantoor of clubhuis, Winters neemt u alle bouwkundige en installatietechnische zorgen uit handen. Of u nu één kantoor bezit of een vastgoedportefeuille beheert, Winters is graag uw partner voor service en onderhoud. Tot ons genoegen zijn we dat voor tal van organisaties zoals Rabobank, Gemeente Breda, Rijksvastgoedbedrijf en verschillende vastgoedorganisaties, zorg- en onderwijsinstellingen.

Ons team staat 24/7 voor u klaar

Ons team Bouw & Service bestaat uit gespecialiseerde medewerkers die houden van de dynamiek van snel schakelen en flexibel acteren. Ze staan zo snel mogelijk bij u op de stoep voorzien van alle nodige tools, een flinke lading vakmanschap en een gezonde dosis werkplezier.