Expertises

Het is een voorrecht om te kunnen bouwen wat je zelf bedenkt. Winters ontwikkelt en realiseert dan ook graag eigen projecten. Als initiator en risicodragende partij zijn we optimaal in staat om klantwaarde te creëren. De coördinatie en uitvoering ligt immers volledig in onze handen. Steeds vormen we het best mogelijke bouwteam voor het project.

U heeft een idee en wilt dit graag uitgewerkt zien in een haalbaar plan met aantrekkelijk ontwerp. Winters maakt het waar en neemt u alle bouwzorgen uit handen. We luisteren naar uw wensen, vereisten, plannen, dromen en verwachtingen. We vragen door, dragen ideeën aan en gaan we aan de slag met het ontwerp, de engineering, uitwerking, het vergunning-gereed maken en indien gewenst ook de realisatie van uw project.

Wanneer de bouwfase van uw project start, zoekt u een ervaren bouwonderneming om uw plannen te realiseren. Winters staat dan graag voor u klaar. Het liefst zelfs al eerder, bij het prille begin van uw project. In onze ogen begint bouwen namelijk al bij het ontwerp. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we u in dit stadium al belangrijke adviezen geven die in het verloop van het bouwproces voor kostenbesparingen en een soepelere uitvoering zorgen.

Winters creëert niet alleen waardevolle plekken, we koesteren deze ook. Daarom bieden we een totaalpakket aan bouw- en ontwikkeldiensten aan. Service- en onderhoudsdiensten horen daar in onze ogen vanzelfsprekend bij. Zo kunt u ook tijdens de gebruiksfase van uw gebouw bij ons terecht. Het team Bouw & Service van Winters zorgt er graag voor dat uw gebouw in optimale staat blijft en voert aanpassingen door indien gewenst.