Relaties

Goud

Winters weet: een goede relatie tussen opdrachtgever, opdrachtnemer, adviseurs en bouwpartners is goud waard. Het is dankzij die relatie dat we als team in staat zijn om waardevolle plekken te creëren, dromen te verwezenlijken en kwaliteit te leveren. Bij Winters koesteren we dan ook de goede relatie die we met alle betrokkenen hebben. Langetermijnrelaties, daar geloven we in.

Samen creëren

Winters voelt zich rijk dankzij de hechte relaties die we met adviseurs, architecten en bouwpartners hebben opgebouwd. We weten wat we aan elkaar hebben, zijn op elkaar ingespeeld en kunnen samen optimale klantwaarde realiseren. Bij ieder project selecteren we de partijen die daar het beste toe in staat zijn. Niet alleen op basis van prijs, maar ook op basis van kwaliteit, zodat we op de lange termijn trots kunnen zijn op de waardevolle plek die we samen hebben gecreëerd.

Verwachtingen overtreffen

Als opdrachtgever maakt u tijdens het hele bouwproces een belangrijk onderdeel uit van ons team. We betrekken u regelmatig bij het proces zodat we uw wensen kunnen meenemen en uw verwachtingen kunnen waarmaken. Of liever nog, overtreffen. Het gaat ons namelijk niet alleen om dit project, maar om de relatie die we met u opbouwen. Als bouwpartner voor de lange termijn. Die relatie koesteren we en dat merkt u in alles wat we doen.

Ieder jaar brengt Winters een relatiemagazine uit. Hierin laten we een selectie aan projecten zien waar we het afgelopen jaar aan gewerkt hebben. Onze opdrachtgevers en relaties vertellen er zelf over. Hoe hebben zij het bouw- en ontwikkelproces met Winters ervaren? U leest het in deze magazines.