Koesteren

Bij Winters koesteren we de relatie die we hebben met onze opdrachtgevers, architecten, adviseurs, bouwpartners en medewerkers. Alleen dankzij hen zijn we in staat de waardevolle plekken te creëren waar we zo trots op zijn. Dat de waardering wederzijds is, blijkt uit de steeds terugkerende relaties, de hoge klanttevredenheidscijfers en de vele nieuwe projecten die ons gegund worden. Over trots gesproken. Niets maakt ons meer trots dan dat.

Relaties

Toegevoegde waarde kun je vooral leveren wanneer je thuis bent in de wereld van je klant. Daarom hebben we bij Winters een bewuste keuze gemaakt om ons te specialiseren in bepaalde marktsectoren. Dit zijn: de zakelijke markt, gezondheidszorg, overheid, onderwijs en woningbouw. De expertise die we hierin hebben opgebouwd, zorgt ervoor dat we de taal van de klant spreken, toonaangevend zijn en niet alleen aan verwachtingen voldoen, maar ze overtreffen. Elke keer weer.

Marktsectoren

Bij Winters staat de mens centraal, extern én intern. Ons team is goud waard. Voor ons en voor u. We investeren dan ook in een fijne werkomgeving en ontwikkelkansen en geven onze medewerkers verantwoordelijkheid, vertrouwen en waardering. Dit zorgt voor werkplezier en eigenaarschap. Belangrijk voor hen én voor u. U krijgt immers te maken met bevlogen en betrokken medewerkers die verantwoordelijkheid pakken, ontzorgen, toegevoegde waarde bieden en plezier uitstralen.

Zelfontplooiing. Daar groei je van als mens, medewerker en bedrijf. Bij Winters stimuleren we dit dan ook actief door middel van een uitdagende lerende werkomgeving, opleidingen en interne doorgroeimogelijkheden. We geloven dat er geen limiet is aan wat je kunt bereiken wanneer je lekker in je vel zit, dus besteden we hier veel aandacht aan. We hopen zo bij te dragen aan het (werk)geluk van onze huidige medewerkers en een warm welkom te bieden aan nieuwe collega’s. 

Winters creëert en koestert waardevolle plekken voor de lange termijn. Niet ten koste van de aarde, onze omgeving en onze medewerkers, maar door iets toe te voegen aan mens, milieu en maatschappij. Daarom omarmen we duurzame initiatieven en leveren we een sociale bijdrage aan organisaties in de regio. Voor onze medewerkers zorgen we bovendien voor een veilige en stimulerende werkomgeving. Zo werken we samen aan een mooiere en duurzame wereld.

Historie sinds 1850

Winters is in 1850 opgericht door timmerman en houthandelaar Antonius van Dijk. Hij stond bekend om zijn vakmanschap, zijn passie om mooie dingen te maken en zijn ambitie om te blijven leren en doorgroeien. Die eigenschappen leven na zes generaties nog steeds voort in ons bedrijf. We koesteren ons erfgoed. Het maakt ons ongelofelijk trots en het daagt ons uit om mooie dingen te blijven maken. Doorontwikkelen en doorgeven. Dat is waar het ons om gaat.