Bouw

Betrokken vanaf het ontwerp

Wanneer de bouwfase van uw project start, zoekt u een ervaren bouwonderneming om uw plannen te realiseren. Winters staat dan graag voor u klaar. Het liefst zelfs al eerder, bij het prille begin van uw project. In onze ogen begint bouwen namelijk al bij het ontwerp. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we u in dit stadium al belangrijke adviezen geven die in het verloop van het bouwproces voor kostenbesparingen en een soepelere uitvoering zorgen. 

Kwaliteit

Winters staat bekend om zijn kwaliteit. Niet voor niets bestaat het merendeel van onze opdrachten uit één op één uitnodigingen voor participatie in een bouwteam. Overige opdrachten komen uit onderhandse aanbestedingen waar we voor uitgenodigd zijn en uit overheids-gerelateerde aanbestedingen. Winters wint vaak op de combinatie van prijs, kwaliteit en efficiënt bouwproces.

Oog voor onze omgeving

Regelmatig voeren we werkzaamheden uit aan gebouwen die in gebruik zijn. Een bestaand winkelcentrum bijvoorbeeld of een operationeel ziekenhuis. We begrijpen heel goed wat onze werkzaamheden betekenen voor de gebruikers. We plannen en communiceren dan ook altijd tijdig en veelvuldig en schermen werk- en gebruikersomgevingen goed af. Waar nodig werken we buiten openingstijden en zelfs ‘s nachts om overlast tot een absoluut minimum te beperken en overal hebben we oog voor optimale veiligheid. We bouwen namelijk niet voor onszelf, maar voor u.