Lean & Learn filosofie

Lerende organisatie

Als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt. Daar neemt Winters geen genoegen mee. We willen vooruit. Steeds beter, slimmer, sneller, goedkoper, veiliger en duurzamer bouwen met een steeds hogere kwaliteit als eindresultaat. Dat vergt lef. Om dingen anders te zien en anders te doen. Dat hebben en doen we. We kiezen ervoor een lerende organisatie te zijn en te handelen volgens de Lean & Learn filosofie: continu op zoek naar mogelijkheden om verspilling tegen te gaan en klantwaarde toe te voegen. 

Multidisciplinaire teams

De basis leggen we in de vorm van multidisciplinaire, zelfsturende teams. Teams met medewerkers die zijn geselecteerd op kunde én enthousiasme voor een specifieke bouwexpertise. Bij de samenstelling van projectteams selecteren we de juiste medewerkers voor het specifieke project en zorgen we dat de kwaliteit en continuïteit voortdurend geborgd zijn.

Langdurige relaties

Daarnaast investeren we in langdurige relaties. We selecteren bouwpartners die de lat, net als wij, steeds hoger willen leggen en zich kritisch én kwetsbaar durven opstellen. Want verbeteren betekent ook toegeven dat iets niet goed gaat en hulp vragen als je iets niet zeker weet. Samen creëren we een open en transparante langetermijnrelatie op basis van communicatie en vertrouwen. Zo kunnen we samen faalkosten en doorlooptijden minimaliseren en een maximaal resultaat behalen.

Voor u en samen met u

Dit alles doen we continu met één primair doel voor ogen: uw wensen realiseren en waar mogelijk overtreffen. Daarom laten we ons niet leiden door standaarden en eigen tradities, maar door u. We nemen u mee in het proces en luisteren goed naar wat u werkelijk nodig heeft. Bij onzeker- of onduidelijkheden trekken we geen eigen conclusies, maar vragen we door. Want hoe beter we uw wensen kennen, hoe beter we die kunnen realiseren. Dat is wat we doen. Steeds iets beter.