2e Fase verbouwing CZ opgeleverd

Enkele weken geleden heeft team Bouw de 2e fase opgeleverd van de verbouwing van het CZ te Breda. Het kantoor van CZ bestaat uit 4 bouwdelen en 5 bouwlagen, met totaal ca. 5.000 m2 verbouwingsoppervlakte. De oplevering van de 1e fase heeft 20 juni plaatsgevonden. Fase 3 zal in 2015 worden uitgevoerd.

De verbouwing was noodzakelijk omdat CZ een nieuwe bestemming heeft gevonden voor het kantoor. Ze hebben het verhuurd aan het UWV te Breda.

Winters heeft het werk uit een aanbesteding in concurrentie aangenomen en na een voorbereidingstijd van slechts enkele weken en onder leiding van Cees van Ginneken opgestart, samen met Unica als nevenaannemer-installateur. Vissers sloopwerken en Normakoestiek voor de plafonds waren onze 2 belangrijkste partners om het werk aan te kunnen nemen en binnen de strakke Lean- uitvoeringsplanning gerealiseerd te krijgen.

Naast de diverse werkzaamheden voor CZ hebben wij rechtstreeks van het UWV een aantal meerwerkopdrachten ontvangen die gelijktijdig met de uitvoeringswerkzaamheden voor het CZ zijn meegenomen, zodat het UWV hiermee een aanzienlijke tijdswinst kon behalen én er geen aanpassingen achteraf hoefden te worden aangebracht.

  •