Gageldonk opgeleverd

Voor Singelveste AlleeWonen hebben we groot onderhoud uitgevoerd aan 32 appartementen. Uniek aan dit werk is dat we zelf bepaald hebben welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. S

amen met onze partners van Son (schildersbedrijf) en van Delft (installateur) hebben we een inspectie uitgevoerd om alle gebreken van de woning inzichtelijk te maken. Na de inventarisatie hebben we diverse scenario's opgesteld variërend van de minimale werkzaamheden die plaats moeten vinden tot een zeer uitgebreid scenario waarbij het maximale gehaald wordt uit de appartementen.

In overleg met de opdrachtgever is er vervolgens een pakket aan werkzaamheden bepaald dat de midden houdt tussen deze twee scenario's. Voor de uitvoering is er samengewerkt met een mix van vertrouwde partners waar wij vaker mee samen werken en enkele nieuwe bedrijven. Opvallend is dat (ondanks het feit dat niet alle partijen aan elkaar gewend zijn) de sfeer op het werk heel gemoedelijk en rustig was.

De uitvoering is opgestart op 16 september wat ervoor zorgt dat de uitvoering grotendeels in de winter periode plaats vindt, niet erg handig voor een werk dat bestaat uit louter onderhoud aan de buitenschil van de woningen. Gelukkig hebben we geen strenge winter gehad en kon de uitvoering zonder al te veel onwerkbaar weer worden gerealiseerd.

Op 24 februari is het totale werk opgeleverd met slechts enkele kleine opleverpuntjes die we nog dezelfde week op hebben kunnen lossen. Al met al kunnen we terugkijken op een mooi werk met hopelijk een vervolg in de nabije toekomst.

  •