Winters fietst voor het goede doel!

Op zaterdag 13 mei heeft het fietsteam van Winters een sponsortoertocht georganiseerd ter ondersteuning van de deelname aan Alpe D'HuZes door collega Gert-Jan Wijnen, zelf net hersteld na zijn behandeling tegen darmkanker.
Om Gert-Jan een hart onder de riem te steken, hebben 30 collega's en relaties van Winters een toertocht van 87 km gereden met start en finish bij ons bedrijfspand aan de Rat Verleghstraat te Breda.

Na ontvangst met koffie en worstenbrood werd er om 13.15 uur gestart voor een schitterende tocht door het Brabantse en Belgische land met een tussenstop in Alphen voor koffie met appelgebak en onderweg aangemoedigd door de dames van Winters. Bij terugkomst in Breda rond 17.00 uur had Pluvius inmiddels zijn best gedaan en werden de doornatte fietsers ontvangen met een lekkere pasta en drankje.

Als klap op de vuurpijl kon vol trots, dankzij de vele ontvangen bijdragen van de deelnemers, een cheque van € 1.500,-- overhandigd worden aan een dankbare en ontroerde Gert-Jan.

Onder het genot van een drankje werd er nog een tijdje nagepraat en kunnen we terugkijken op een geslaagde activiteit, met dank aan alle deelnemers.

  •