Winters wijnproeverij 2014

Op 11 september vond onze Winters wijnproeverij plaats. Na ontvangst van onze gasten door kantoor- en uitvoerend personeel vertelde expediteileider en bergbeklimmer Wilco van Rooijen over zijn avonturen. Hij heeft vele hoge toppen beklommen en enkele diepe dalen beleefd. Hij beklom de Mount Everest en de K2, bereikte de Noord-en Zuidpool en doorkruiste Afrika en Australiƫ. Deze expedities vereisten nauwkeurige voorbereidingen en vele trainingen. Wilco leidde teams over hoge bergen en grote poolvlakten. Inspirerend en met adembenemende beelden nam hij ons mee.

Aansluitend maakten we een unieke wijnreis met sommlier Edwin Raben. Edwin staat sinds 2000 bekend als de beste sommelier van Nederland. De wijnreis voer deze keer langs de meest innovatieve wijnbouwers van de Franse, Italiaanse en Zwitserse Alpen. We waren verrast over de kwaliteit van de wijn die op grote hoogte wordt gemaakt.

Na afloop was er op het dakterras gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van het muzikale trio van Naomi Adriaansz. Wij kunnen terug kijken op een geslaagde Winters wijnproeverij!

We hebben vier fotocollages gemaakt. Voor collage 1 klik hier, voor 2 klik hier, voor 3 klik hier en voor 4 klik hier.

  •